19 oktober

Jeugdproms: Abel (musical)

genre: muziek | theater

Droom groot! Vang je dromen, maak ze waar!

Ga mee op reis met Abel en scheepsjongen Krijn. Hoe vergaat het hen op hun tocht naar de andere kant van de wereld? Beleef hun avonturen en ontdek hoe het is om je vleugels uit te slaan. Abel is een verhaal over dromen en ontdekken…

Het begint een paar honderd jaar geleden in het kleine dorpje Lutjegast, waar Abel ervan droomt om met een groot schip de wereld over te varen en nieuwe landen te ontdekken. Abel maakt zijn dromen waar en Krijn gaat met hem mee. De jonge orkestleden, zangers en acteurs nemen je in de voorstelling mee op een muzikale reis de wereld rond.

Jeugdproms musical: Abel

Zaterdag 19 oktober

Theater Cultuurcampus

Voorprogramma 14:30

Musical 15:30

 

Kindermusical

Deze kindermusical over ontdekkingsreiziger Abel Tasman is voor publiek van ca. 3 t/m 12 jaar, maar natuurlijk mogen ouders, opa’s en oma’s ook mee.

Bestel nu een kaart voor je plekje in het theater van de CultuurCampus op zaterdag 19 oktober. Graag zien we je voor het concert al bij het voorprogramma. Daar kun je deelnemen aan leuke activiteiten en je eigen dromenvanger maken.

De musical Abel is een productie van het Harmonieorkest Vleuten, in samenwerking met Vocal Arts Academy Kids en Sesar Toneel.

volledige agenda